Så er der ikke længe til årets Stafet for Livet løber af stablen. 💛

Alt for mange er berørte af sygdommen – både direkte og inddirekte. Alt for mange mister livet til den l*rte sygdom, og alt for tidligt. Ved at deltage i Stafet for Livet hjælper du med at samle ind forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem vi har mistet, og give håb til de der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling – for kampen mod kræft.

Midtmors Sport har I år lavet et åbent hold, som ALLE er mere end velkomne til at melde sig på. Tilmeld dig her.Du kan i år også bestille en t-shirt hos os i Midtmors Sport med vores og Stafet for Livet logo fra kun 60 kr. T-shirten er lavet i 100 % polyester, så den er perfekt til både fritid og sport. Det er også muligt at tilkøbe firmalogo, holdnavne eller anden tekst til trøjen.

Hvem skal du til Stafet for Livet med? 👫👭👬

T-shirts til Stafet for Livet 2019