Kom til foredrag i Midtmors Sport

Da Guf gik i skoven

🌳 Da Guf gik i skoven 🌳

Kender du historien om Guf? Guf havde boet alene i skoven i 38 år, i en bus som hverken havde indlagt vand eller elektricitet. Siden 2010 og frem til Gufs død, har journalist og tilrettelægger bag serien “Da Guf gik i skoven”, som er blevet vist på TV, Majbrit Oddershede Bach fulgt Guf tæt.

Det er blevet til mange oplevelser og et helt andet syn på hvordan livet kan leves fortæller Majbrit. Og vi er så heldige at Majbrit kommer til Midtmors Sport d. 4. juni og fortæller om hendes møde med Guf.

Billetten koster 125 + gebyr, inkl. kaffe og kan købes på billetten.dk, i Frøslev Mollerup Sparekasse og selvfølgelig her i Midtmors Sport. Linket til billetten.dk kommer op i morgen.

Hvem skal du følges med til foredraget? 😃

og og og, du kan vinde 2 billetter til aftens foredrag. Deltag på Facebook.