INVITATION TIL MIDTMORS FESTEN 2019!

1

I år afholdes Midtmors festen 2019 i bedste afterski-stil! Vi har bestilt lækker buffet, masser af øl, shots og kulørte drinks, vi pynter hallen totalt op, så det kommer til at føles som om du sidder nede på den lokale bar i Østrig, omgivet af fed stemning og en masse feststemte mennesker 🥳🍻🎿

Det foregår lørdag d. 7. september fra kl. 18.30 til kl. 01.30. Så tænker du sikkert “arh, ku’ det ikke bare liiiiige starte en time før?” så JO! Der er nemlig førfest i cafeen fra kl. 17.30, og i baren vil der være HALV PRIS på øl og shots! 😎

Inviter din nabo, badminton-makker, hele dit fodboldhold og alle dine venner og familie, og lad os sammen lave årets fest på Midtmors 😃

og hey, kom udklædt og få en gratis drink i baren. 🍹

Køb billetter i Midtmors Sport.