Kære alle,

Det startede som en lille spirende ide i foråret, for hvor skulle børn med bevægelseshandicap egentlig få en oplevelse med foreningslivet, og alt det fantastiske der fulgte med, når man ikke kan bevæge sig lige som sine klassekammerater?

Spol tiden frem til i dag, hvor Midtmors Parasport er gået videre i konkurrencen om at vinde Danskernes Idrætspris 2019. ❤️

I dag er der 9 børn i Midtmors Parasport, som mødes en lørdag i måneden, og får rørt sig, hygget, grinet og en masse socialt samvær med andre børn med bevægelseshandicap- og udfordringer. Selvom Midtmors Parasport er blevet til for børnenes skyld, så nyder forældrene det mindst lige så meget.

Der er lang vej til at vinde, for hold nu fast en masse fantastiske initiativer vi kæmper mod. Vi har brug for jeres hjælp! I skal via nedenstående link, stemme på lige præcis den finalist I synes fortjener at vinde Danskernes Idrætspris – og vi håber selvfølgelig I vil stemme på os. 🙌🍀🥰

https://danskernesidraetspris.dk/stem/region/P4+Midt+og+Vest

Vi håber I vil stemme på os, og at I måske vil dele opslaget, så endnu flere kan stemme på os.

Tusind, tusind tak for din stemme. ❤️

Mange håbefulde hilsner,
Midtmors Sportsforening, afd. Parasport

ParaSport