For dig med et BMI over 30

Nyt koncept i samarbejde med Midtmors Sport og Sundhedscenter Limfjorden.

 

Nu har du muligheden for at få ændret dine kost- og motionsvaner sammen med andre.

Knæk dine kost- og motionsvaner er et forløb over 12 uger, hvor du skal motioner to gange om ugen hos Midtmors Sport og 1 gang i ugen får du teori omkring sund livsstil og bliver vejet af Kostvejleder Karina Søndergaard.

Du skal tilmelde dig via sundhedscentret men betalingen skal ske via Midtmors Sport – ved spørgsmål kontakt sundhedscentret

Kurset koster 350,00 kr. – for 150,00 kr. ekstra kan du efter aftale med Midtmors Sport tilkøbe fri træning.

De 3 første træningsgange vil der være en instruktør til at guide dig og få lavet et træningsprogram. Efterfølgende vil instruktøren være der efter behov.

Holdet starter op torsdag d. 5. april og sidste gang er torsdag d. 28. juni 2018.

Kurset forløber på følgende tider:

Tirsdag kl. 8.30-9.30

Torsdag kl. 8.30-9.30 træning og 9.30-10.30 er der teori sammen med Kostvejleder Karina Søndergaard.

Torsdag d. 5. april starter vi kl. 8.30-9.30 med teori og intro til forløbet og efterfølgende er der træning.

Kostvejleder Karina Søndergaard vil undervise i hvordan du får sundere vaner ind i din hverdag uden en masse forbud, bevare motivationen og gnisten til at forsætte dine ændringer.

Det her er alletiders chance for at starte din nye livsstil i samarbejde med en træningsinstruktør, kostvejleder og andre med lignende udfordringer som dig!

Så skynd dig at melde dig til, der er kun 10 pladser på holdet. Du er velkommen til at ringe og høre nærmere om tilbuddet. Kontakt Sundhedscenter Limfjorden Kostvejleder Karina Søndergaard enten på 99 70 69 00 eller mail .