SE HER

SENIORER

Efter sammenlægning af Midtmors Gymnastik og Midtmors Fitness er vi nu klar til at starte op igen med senior idrætten. Alle aktiviteter med undtagelse af senior cykling vil fremover blive samlet på én dag i ugen, så HELE CENTRET vil komme til at summe af senior-liv og senior-smil J ..

Det sker hver mandag formiddag med start mandag den 14. september mellem klokken 9.00 og 12.30

Vi vil hver gang starte med fælles kaffe og en sang, og herefter en kort fælles opvarmning. Hvorefter der vil være mulighed for at prøve/deltage i diverse forskellige aktiviteter bl.a. balance/styrketræning på store bolde og måtter, cirkeltræning, fitness og konditionstræning, bevægelse og afspænding, badminton, boccia, bowls, bob og evt bedste wolley samt hockey. Desuden vil der som noget nyt også blive et hold med idræt på stol, som ALLE ville kunne deltage i uanset tilstand.

De tre første gange i september måned vil være gratis, derefter vil prisen for alle mandage resten af sæsonen være kr. 325,00 plus kaffe, dog selvfølgelig gratis hvis man har medlemskab til fitness afdelingen. Et godt og billigt tilbud for bedre styrke, bedre balance, bedre kondition og ikke mindst dejligt socialt samvær med plads til et smil og en snak.

Vel mødt i Midtmors Sport hver mandag formiddag, nye som gamle ansigter er hjertelig velkomne, der vil være noget for ALLE.

Mange hilsner

Elly og Britta

Kontaktoplysninger:

Elly Bovbjerg – 97 74 00 38

Britta Andersen – 28 25 03 46


.