Midtmors Gymnastik og Fitness tilbyder:

Senior Motion


 

Kære seniormotionister

Vi håber både nuværende og nye seniormotionister er klar, når vi starter sæsonen op igen mandag d. 16. september fra kl. 9.00-11.30. Vi håber at vi igen kan få fuldt hus, så sæsonen 2019/2020 vil blive mindst lige så god som den foregående.

Vi starter som sædvanligt med fælles kaffe og en sang eller to. Herefter følger en kort fælles opvarmning, inden der vil være mulighed for at prøve/deltage i diverse forskellige aktiviteter. Blandt andet tilbyder vi balance/styrketræning på store bolde og måtter, cirkeltræning, fitness og konditionstræning, bevægelse og afspænding, stolegymnastik, badminton, boccia, bowls, bob, volley og hvad vi ellers finder på at sjove aktiviteter. Kort sagt, der er noget for alle uanset tilstand. Hvis I har ønsker og forslag til aktiviteter, er det meget velkomment.

De to første gange i september måned vil være gratis, og derefter vil prisen for alle mandage resten af sæsonen være 400 kr., men selvfølgelig gratis hvis man har medlemskab til fitnessafdelingen. Man kan købe kaffe for 5 kr., og 15 kr. hvis man ønsker brød til.

Et godt og billigt tilbud for bedre styrke, bedre balance, bedre kondition og ikke mindst dejligt socialt samvær med plads til et smil og en snak.

Vi glæder os til at se jer i Midtmors Sport hver mandag formiddag.  Nye som velkendte ansigter er hjerteligt velkomne. Her er plads til ALLE!

Mange hilsner

Britta Andersen
28 25 03 46

 


.