Nimbus Træf, Harmonika Træf og Stafet for Livet har alle nydt godt af de fantastiske faciliteter i Midtmors sport

Det bedste træf i 40 år!

Så kort og klart lød det fra en af de garvede deltagere, da 400 Nimbus-entusiaster holdt træf i Midtmors Sport i sommeren 2016.

Det er en kombination af nye og velfungerende faciliteter, skønne og funktionelle omgivelser samt et højt serviceniveau og en positiv samarbejdsånd, der gør, at flere og flere større,landsdækkende arrangementer den senere tid er blevet holdt i centeret med stor succes.

 

Ny satsning

Nu vil Midtmors Sports bestyrelse satse endnu mere på de store arrangementer, som både giver liv i byen og omsætning til hallen og lokalsamfundet.

Vi kan se, at det spiller max, når vi har de her store arrangementer. Vi har de faciliteter indendørs, der skal til, og vi har plads udenfor til camping og telte og aktiviteter. Dertil kommer, at vi har et super samarbejde med lokale leverandører af mad, musik og andre varer, siger centerleder Keld Andersen.

Samtidig har centeret erfaring med firmaevents, hvor der skræddersyes et program ud fra firmaets ønsker – uanset om man vil svede eller ej.

Nogle vil have en masse action og så har vi mountainbikes, kajakpolo og kanoer – mens andre vil have det mere roligt i hallen med samarbejdsøvelser. Vi kan tilrettelægge det lige præcist, som man ønsker det, siger Keld Andersen.

Det gælder også spisning som man kan vælge til og fra ligesom arrangementet kan være med eller uden fest.

 

Meget erfaring

Han fortæller, at Midtmors Sport rent praktisk er gearet til de store arrangementer så som stævner, træf og landsarrangementer med op til 2000 deltagere – og derudover har stedet nu meget erfaring med at få det til at køre på skinner.

Vi synes, det er udfordrende og rigtig sjovt at have så mange gæster og skal have alt til at spille. Vi sætter en ære i, at alle får en helt igennem fantastisk oplevelse, når de er her. Og vi har nu så meget erfaring, at vi mere aktivt vil gå ud og få fat i disse arrangementer, fortæller Keld Andersen.

Arrangører som gerne vil høre mere til, hvordan netop deres arrangement kan holdes i Midtmors Sport kan kontakte centerleder Keld Andersen på info@midtmors-sport.dk eller mobil 26 74 22 51.

 

Større arrangementer holdt i Midtmors Sport

Harmonikatræf, 3 år i træk, ca. 400 deltagere. Arrangør: Vestegnens Træfforening Mors

Stafet for Livet, 3 år i træk, ca. 2000 deltagere. Arrangør: Stafet for Livet Mors

Nimbustræf, ca. 400 deltagere. Arrangør: Dansk Nimbus Touring

Firmaevents for Jyske Bank, Bila og Spar Nord.