Midtmors Gymnastik & Fitness tilbyder:

Senior Idræt


 

Kære alle seniorer

Som det ser ud på nuværende tidspunkt, ser vi os desværre ikke i stand til at starte Senioridræt op. Vi forventer opstart efter nytår, men følger selvfølgelig med i udviklingen af Covid-19, restriktioner, forsamlingsforbud og anbefalinger fra både regeringen, sundhedsstyrelsen og DGI. 

Vi håber at situationen snart vender til det bedre, så vi igen kan mødes på forsvarlig vis og dyrke idræt, drikke kaffe og nyde det sociale ved Senioridræt.  

Vi afventer nye retningslinjer og arbejder stadig på mulige løsningsforslag der gør at vi kan starte op igen før nytår. Det skal være forsvarligt at starte op – vi er meget optagede af både jeres og vores sikkerhed. Vi mener ikke at det på nuværende tidspunkt vil give mening at begynde til Senioridræt da vi kun kan køre på halvt blus. Vi vil skulle bruge mere tid på registrering, inddeling og afspritning end selve træningen, hvilket ikke giver mening for hverken os eller jer.  

Status lige nu er altså ingen Senioridræt før efter nytår, medmindre Covid-19 situationen ændrer sig. Hold derfor ekstra godt øje med hjemmesiden, skærmene i SuperBrugsen og i Midtmors Sport og her på Facebook for den nyeste status på Senioridræt. 

Indtil da; vær aktiv – hver for sig, pas godt på hinanden, hold afstand, sprit hænder og brug jeres sunde fornuft. 

// Midtmors Gymnastik & Fitness – Seniorudvalget


.